Konstituirajuća sjednica Skupštine SZSUR – izabran novi predsjednik

SZSUR

lis 19, 2020

U srijedu 14. listopada 2020. godine s početkom u 17 sati održana je 1. sjednica – Konstituirajuća sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za mandatno razdoblje ak. god. 2020./2021.do 2021./2022. u zgradi odjela Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka.

Za predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci izabran je Leopold Mandić student Sveučilišta u Rijeci, Pomorski fakultet, a njegovog zamjenika Neven Pintarić, student Sveučilišta u Rijeci, Ekonomski fakultet, izbor je izvršen jednoglasno s 24 glasa ZA, a izabrani će ujedno obnašati i funkciju predstavnika i zamjenika u Hrvatskom studentskom zboru.

 

 

S lijeva na desno: Neven Pintarić – zamjenik, Leopold Mandić – predsjednik

Pored izbora za Predsjednika i njegova zamjenika na prijedlog članova Skupštine izvršen je izbor predstavnika studenata u Senatu Sveučilišta:

Također je izvršen prijedlog imenovanja za članicu Savjeta Sveučilišta u Rijeci te je izabrana Ana Zulijani, a za njezinu zamjenicu Tihana Zibar Belašić.

Za članove i zamjenike Stručnog vijeća Centra za studije Sveučilišta u Rijeci predloženi su:

U Vijeće časti Sveučilišta u Rijeci predloženi su:

Napomena:
CV/motivacijsko/plan rada možete preuzeti klikom na poveznicu imena i prezimena izabranih/predloženih!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content