Raspisana dva natječaja – domski odbori & studentski pravobranitelj

SZSUR

stu 5, 2021

Prijaviti se možete za člana domskog odbora u studentskom naselju:

  • “Ivan Goran Kovačić”
  • “Trsat”

Želiš poboljšati uvjete života u studentskom domu, aktivno se uključi i sudjeluj.

Za svaki odbor se bira minimalno 3 člana, a Domski odbori pri studentskim domovima Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci osnivaju se radi savjetovanja u  rješavanju  pitanja koja se odnose na studentski smještaj, osiguravanje pravodobnog upoznavanja Ureda za studentski standard SZSuR i Skupštine SZSuR s problemima studenata smještenih u studentske domove, skrbi o specifičnim potrebama studenata smještenih u domove, skrbi o informiranosti studenata smještenih u studentskim domovima, analizi stanja i izrade prijedloga rješenja Studentskom zboru i Studentskom centru te skrbi za opće interese studenata smještenih u studentski dom.

Također ako ste zainteresirani za obavljanje dužnosti Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Rijeci i zaštititi kolege studente ako to bude potrebno, javite nam se!

Natječaje možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content