Studentski izbori 2020

Informacije

Studentski izbori za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci su zaključeni.

Odluku o zaključenju studentskih izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci možete preuzeti, ovdje.

Podaci potrebni za pristup elektroničkom glasovanju:

– AAI@EduHR elektronički identitet

Za prijavu u online Informacijski sustav za elektroničko glasovanje potrebno je posjedovati valjani AAI@EduHr elektronički identitet. Provjeru osobnih podataka povezanih s AAI@EduHr elektroničkim identitetom možete izvršiti na https://moj.aaiedu.hr/.

– Telefonski broj mobilnog uređaja

Osim prijave putem AAI@EduHr računa kao metodu autentikacije, koristimo i drugi stupanj, sustav autentikacije (OTP via SMS) koji generira jednokratne lozinke (tokene) te ste obvezni izvršiti dodavanje broja mobilnog uređaja (npr. +385981234567).

1. KORAK – DODAVANJE BROJA MOBILNOG UREĐAJA

** u slučaju da već imate valjani broj unesen u sustav, odaberite sastavnice u nastavku i izvršite glasovanje.

POVEZNICE

U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća vezanih za rad AAI@EduHr elektroničkog identiteta molimo vas da se obratite LDAP administratoru vaše sastavnice zaduženom za studente. Kontakt administratora pronađite na ovoj poveznici.

 Kontakt Izbornog povjerenstva Sveučilišta: izbori.povjerenstvo@sz.uniri.hr

2. KORAK – odabir sastavnice

Share This
Skip to content