Wings for Life – pridružite se globalnom trčanju i studentima PFRI

SZ PFRI

tra 3, 2021
U zajedničkoj akciji, Studentski zbor Pomorskog fakulteta u Rijeci – SZ PFRI i Pomorski fakultet u Rijeci, a u suradnji s Liburnia Maritime Agency, pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci Wings for Life World Run 2021 koja će se održati 9. svibnja. Dio lokacija je unaprijed određeno, a trčati se može i samostalno.
Prijavite se i pridružite tisućama ljudi diljem svijeta u jedinstvenom startu utrke Wings for Life World Run kojom se želi skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja i pronalazak lijeka.
Svi članovi PFRI Running Teama koji budu sudjelovali na utrci dobit će majicu inicijative “BACKTOBLU“, a oni koji budu trčali na Grobničkom polju dobit će i lunch pakete.
Koraci za prijavu:
1. Ispuniti obrazac → https://forms.gle/9a6SikyJCuZHosGp8
2. Uplatiti iznos kako bi si osigurali mjesto u utrci.→ https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr
4. Nakon što platite startninu, kreirajte svoj profil (ukoliko već nemate)
5. Učlanite se u tim „PFRI Running team – Pomorci dobrog srca“ …i to je to.
Nakon što ste obavili sve korake, službeno ste si osigurali sudjelovanje na Wings for Life utrci 2021. kao član PFRI Running Teama!
Sve daljnje informacije dobivat ćete na Vašu e-mail adresu.
Ukoliko imate dodatna pitanja o prijavama za utrku kao i samoj utrci molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail szpfri@gmail.com
Veselimo se Vašem sudjelovanju!
Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događaja.

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Skip to content