Tvojih 5 do 12 – Od ideje do projekta 2018

SZSUR

sij 18, 2018

  

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci još jednom u suradnji s udrugom DELTA organizira novo izdanje radionice “Tvoji 5 do 12 – Od ideje do projekta”.
Radionica je nastala 2013. godine kada su stariji studenti htjeli pomoći mlađima u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe.

Pozivamo Vas da se prijavite na sudjelovanje ove godine kako bismo Vam pokazali i objasnili što Vas sve očekuje prilikom prijave na Natječaj.

Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve studente Sveučilišta u Rijeci (redovite, izvanredne, preddiplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija).

TERMIN RADIONICE

Radionicu ćemo održati u sljedećim terminima:

Uvod u Natječaj i praktični dio pisanja projektnih prijedloga i predaje u online sustav (aplikaciju) – 24. 01. 2018. g. od 15:30 do 21:00 sati.

  • Uvod u Natječaj – 15:30 – 16:00*
  • Praktični dio I – 16:10-17:20*
  • Pauza – 17:20-17:30*
  • Praktični dio II – 17:30-19:00*
  • Pauza – 19:00-19:15*
  • Praktični dio III – 19:15-20:50*

*Podložno izmjeni

U slučaju interesa, organizirat će se drugi dio (praktični dio pisanja) radionice 13. prosinca u popodnevnim satima (uvjet je sudjelovanje na prvom dijelu radionice 8. prosinca).

Radionice ćemo održati na Kampusu, Akvarij – restoran Kampus, Radmile Matejčić 5.

Na radionice se može prijaviti neograničen broj sudionika, ali zbog organizacijskog ograničenja sudjelovanje će biti omogućeno za 25 sudionika (omogućit ćemo sudjelovanje barem jednom predstavniku studentske organizacije koji se prijavi (prema kriteriju: tko se prvi prijavi), a ostale ćemo pozvati na sudjelovanje ako još bude slobodnih mjesta.

Pravo sudjelovanja ostvaruje se prema kriteriju: “tko se prvi prijavi”.

PRIJAVE:

PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE!

Prijave su moguće do:

(ponedjeljka, 22. siječnja 2018. godine)

ZADATAK:

Do 22. siječnja možete prijaviti svoje projektne prijedloge koristeći upute i obrazac:

  1. Priručnik za pisanje projektnih prijedloga za Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci
  2. obrazac

Projektne prijedloge možete prijaviti u svrhu vježbe, u slučaju da prijavite projektnu ideju koju ćete prijaviti na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2018. g. – izrečena stajališta na radionici vezano za projekt nisu obvezujuća.

SZSUR & DELTA

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content