Tjedan mozga

SZSUR

ožu 9, 2021

Kampanja poznata u svijetu kao Brain Awareness Week, provodi se u Hrvatskoj 20. godinu za redom u mjesecu ožujku pod nazivom Tjedan mozga. Zadnjih godina Tjedan mozga u EU koordinira i krovna udruga FENS (Federation of European Neuroscience Societies) www.fens.org.

U organiziranju i obilježavanju Tjedna mozga svih dvadeset godina sudjeluje i Medicinski fakultet, Sveučilište i KBC u Rijeci te mnoge udruge, škole i druge javne ustanove s područja grada Rijeke.

Ove godine unatoč specifičnim epidemiološkim uvjetima zbog COVID-19 pandemije organiziran je 20. Tjedan mozga u Rijeci koji će se održati od 15. do 21. ožujka 2021. pod nazivom MOZAK U 21. STOLJEĆU.

Ulaz na sva događanja povodom Tjedna mozga je slobodan te su pozvani svi zainteresirani studenti i građani!

Cijeli program izvodit će se preko platforme “ZOOM” te će za svaki događaj biti dostupne poveznice. Za više informacija pratite Facebook stranicu Tjedna mozga Rijeka, Instagram profil tjedanmozgari ili se obratite putem emaila na rijekatjedanmozga@gmail.com

Program 20. Tjedna mozga – Rijeka preuzmite, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content