Rijeka psihologije

SZSUR

velj 18, 2019
Ovaj tjedan (18. do 24. veljače 2019.), manifestacije u Rijeci i okolici koju već osmu godinu zaredom organiziraju i provode brojni dionici s našeg Sveučilišta, među kojima i djelatnice SSC-a.
Tijekom sedam dana održat će se više od 90 programskih aktivnosti iz područja psihologije na čak 59 lokacija u Rijeci i 14 drugih mjesta/gradova u Primorsko-goranskoj županiji. Kao i svake godine, “Rijeka psihologije” ima i humanitarni karakter, a ove godine prikupljamo sredstva za nabavu instrumenata za fonokirurgiju Zavoda za audiologiju i fonijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.
Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na otvaranju “Rijeke psihologije” koje će se održati u ponedjeljak 18. veljače 2018. godine u dvorani Zajednice Talijana u Rijeci (Circolo) s početkom u 18 sati. Nakon Otvaranja prof. dr. sc. Ingrid Brdar s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci održat će pozvano predavanje pod nazivom “Kako postati i ostati sretan?“.
Detalje programa potražite ovjde ili na internetskoj stranici manifestacije.
Poziv možete preuzeti ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content