Radna atmosfera u SZSUR-u

SZSUR

ožu 18, 2022

Danas su nam se u uredu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci pridružile studentice četvrte godine medicine i pokrenule radnu akciju. Radna akcija je uključivala pripremu materijala za Kongres hitne medicine koji će se održavati od 25.-27. ožujka 2022. godine u prostorima Medicinskog fakulteta Rijeka.

Kongres Hitne Medicine organizira studentska udruga FOSS MEDRI u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Kliničkim bolničkim centrom Rijeka i Zavodom za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije.

Tijekom godina ugostili su bezbroj zanimljivih predavača koji su držali predavanja na razne teme poput „Ljudski faktor u hitnoj medicini“, „Medicinski odgovor u velikim nesrećama“, „Hitni porod na terenu“ i mnoge druge. Organizirali su i razne praktične radionice kao što su Porod na terenu, Sigurna defibrilacija, FAST ultrazvuk, Dječji BLS i slično.

Svake godine u svoj program dodaju nove i korisne radionice.

Ovaj kongres također daje priliku studentima da vježbaju pisanje i predstavljanje svojih istraživačkih radova.

Glavni cilj je podizanje svijesti o hitnoj medicini i pružanje platforme studentima za raspravu, razmjenu ideja i znanja s kolegama, mentorima i edukatorima.

Pozivamo te da podržiš rad naših kolega i kolegica Medicinskoga fakulteta.

FB: https://www.facebook.com/HitRi2022 IG: https://www.instagram.com/hitri2022/

Sudjeluješ li i sam u organizaciji nekog od studentskih projekata i potreban ti je ispis (u boji do A3, 200 g), spiralni uvez, plastifikator, rezač papira, klamerica, bušač papira, tisak naljepnica (razni oblici i dimenzije) obrati nam se na ured@sz.uniri.hr i uz prethodni dogovor posjeti nas u Uredu SZSUR, Trg braće Mažuranića 10, 51000 Rijeka te besplatno izradi zahvalnice, akreditacije, knjižice sažetaka i dr. Za uzvrat, na ispisanom papiru istakni logotip SZSUR i navedi da je navedeno ispisano uz potporu SZSUR.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content