Održana 17. sjednica – Izborna sjednica Skupštine SZSUR

SZSUR

lis 18, 2019

Na jučerašnjoj 17. sjednici – Izbornoj sjednici Skupštine SZSUR održan je izbor za predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i njegova zamjenika za mandatno razdoblje akademska godina 2019./2020., sjednica je održana u sali Senata Sveučilišta u Rijeci s početkom u 17:00 sati, 17. listopada 2019. godine.

Za predsjednicu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci izabrana je Tea Dimnjašević, studentica Sveučilišta u Rijeci, Filozofski fakultet, a za njezina zamjenika Leopold Mandić student Sveučilišta u Rijeci, Pomorski fakultet, izbor je izvršen jednoglasno s 18 glasova za, a izabrani će ujedno obnašati i funkciju predstavnika u Hrvatskom studentskom zboru.

Pored izbora za Predsjednicu i njezina zamjenika izvršen je izbor predstavnika studenata u Senatu Sveučilišta:

Također je izvršen prijedlog imenovanja za člana Savjeta Sveučilišta u Rijeci te je izabran Ivan Butković.

Pored navedenog izvršena su imenovanja odnosno prijedlozi imenovanja u 12 drugih tijela, te su raspisani javni natječaji i pozivi kao i donesene odluke o financiranju aktivnosti studenata prijavljenih na Natječaj Ureda za Međunarodnu suradnju SZSUR.

Dnevni red jučerašnje sjednice možete preuzeti ovdje.

Napomena:
Kandidature možete preuzeti klikom na poveznicu imena i prezimena kandidata!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content