Movember-javnozdravstvena kampanja

SZSUR

stu 2, 2018

Dragi naši brkonje, bradonje, čupavci, dlakavci i svi vi koji to želite postati.

Opet je došlo doba godine kada vas pozivamo da spremite svoje žilete, aparate za brijanje, britvice, mačete i svu ostalu opremu kojom krotite svoje muževne brkove i brade.

Pustite da izrastu do svog punog potencijala i ponosno ih pokažite u punini njihove različitosti i jedinstvenosti.

Tako dajte svijetu do znanja da sudjelujete u ovoj plemenitoj akciji, koja za cilj ima podizanje svijesti o oboljenjima koja pogađaju mušku populaciju (karcinomi prostate, testisa, mentalna oboljenja).

Stavite ovaj čupavi ekvivalent ružičaste vrpce na svoja lica, i podržite sve muškarce koji se bore sa zloćudnim ali i mentalnim oboljenjima.

I ove godine u sklopu ovog projekta čekaju vas zanimljiva predavanja, studentski kviz, završni party ali i jedna nova akcija koja se prije nije odvijala.
O svim zbivanjima ćemo vas izvještavati na vrijeme, tako da obavezno pratite stranicu.

https://www.facebook.com/Movember-na-Sveu%C4%8Dili%C5%A1tu-u-Rijeci-133638890327787/

I još jedna bitna informacija
Ove godine uvodimo malu promjenu u pogledu natjecanja za najbolji brk sveučilišta. Slike svojih brkova i brada nam možete slati tijekom cijelog mjeseca studenog, kada god vi odlučite da su spremni za javno eksponiranje, ili ako ćemo biti iskreni, kad skupite dovoljno hrabrosti.

Pozivamo i sve pripadnice ljepšeg spola da sudjeluju u akciji tako što će u komentarima taggati potencijalne ali i ostvarene brkonje u svom životu, i tako ih izazvati da sudjeluju u ovoj akciji.

Iskreno vam preporučujemo da sudjelujete u natjecanju, jer osim što činite dobro djelo, imate priliku osvojiti jednu od brojnih nagrada koje su nam dragi sponzori ove godine omogućili.

Tijekom mjeseca ćemo vam otkrivati nagrade (a i sponzore) jednu po jednu, i tako vas natjerati da pratite ovu našu stranicu (hehe).

FOSS MedRi!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content