Iskaz potreba za vizirima za medicinsko osoblje

SZSUR

ožu 31, 2020

Ovim putem vas obavještavamo da su studenti Sveučilišta u Rijeci u koordinaciji Studentskog zbora Sveučilišta s Hrvatskim studentskim zborom pokrenuli akciju izrade zaštitnih vizira uz angažiranje raspoloživih 3D-printera.

Ovo je centralno mjesto prvenstveno za iskaz potreba za vizirima u PGŽ, nastojimo sve koji su uključeni okupiti kako bismo planski izvršili distribuciju.

Kontaktirati nas možete iako niste na području PGŽ, s obzirom da smo u kontaktu i s organizacijama na području cijele RH.

Akciji su se za sad pridružile mnoge organizacije iz cijele Hrvatske tako i s područja PGŽ:

Hrvatska zajednica tehničke kulture, BESOFT d.o.o., Stellaris tech – obrt za edukaciju, RIMAN , Enable j.d.o.o, MY RIVER, Particula group d.o.o., Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, EXEVIO d. o. o., Sic amica j.d.o.o, Paras design studio, Obrt VAD-CAD, Dom mladih, Sveučilištu u Rijeci kao i mnoštvo pojedinaca, svima jedno veliko HVALA!

U prvom ciklusu je proizvedeno 248 vizira koji su trenutno dostupni za distribuciju, a proizvodnja će se nastaviti u skladu s mogućnostima. Navedena količina za sada predstavlja razinu očekivane tjedne produkcije.

Želja nam je vizire distribuirati na najbolji način, prema informacijama o aktualnim potrebama, pa vas pozivamo da svoje potrebe iskažete javljanjem putem ovog obrasca.

Distribucija će se vršiti prema redoslijedu zaprimljenih upita i dostupnom broju vizira. Napominjemo kako viziri, obzirom na metodologiju proizvodnje, nisu u aseptičnom pakiranju, te ih prije uporabe valja dezinficirati.
Zahvaljujemo se i srdačno pozdravljamo.

Kontakt adresa: studentipomazu@sz.uniri.hr

#SviPomazu #OstaniDoma #StudentiPomazu #ZaNaseMedicinskoOsoblje

Napomena:

Ispunjavanjem ovog obrasca potvrđujem da sam upoznat da Sveučilište u Rijeci moje osobne podatke dane u ovom Obrascu kao i sve druge podatke o meni za koje Sveučilište u Rijeci sazna po osnovi ovog odnosa, može koristiti u svojim poslovnim evidencijama, obrađivati ih i omogućiti njihovo korištenje i obradu nadležnim javnopravnim tijelima i drugim pravnim osobama u izvršavanju njihovih javnopravnih dužnosti i ovlasti. Sveučilište u Rijeci je dužno s navedenim podacima postupati u skladu s propisima i internim aktima o zaštiti osobnih podataka, osiguravajući pravilnost postupanja s tim podacima na strani svih osoba kojima će u skladu s ovom suglasnošću biti omogućen pristup podacima, kao i njihovo korištenje isključivo u zakonite svrhe i ni na koji način koji bi se mogao smatrati suprotnim interesima obiju strana. Ispunjavanjem ovog Obrasca izvršitelj daje svoju suglasnost da se njegovi osobni podaci mogu unositi u dokumentaciju koja može nastati, nastaje radi realizacije prava i obveza iz naprijed navedenog Obrasca odnosno svrhe u koju se Obrazac ispunjava, radi ispunjavateljeve nedvojbene identifikacije.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content