Autotrans te zove na Croatia Winter Music Festival

SZSUR

pro 19, 2016

Sezona pitanja “Kamo za doček nove godine?” je odavno otvorena, a Autotrans nudi odgovor za to vječno pitanje.

Brojni studenti, ljubitelji elektronske glazbe i svi željni odličnog provoda zasigurno će iz svih dijelova Hrvatske pohrliti u Arenu Zagreb. Tamo ih od 31.12. do 06.01., u okviru Croatia Winter Music Festivala, osim ultra spektakularnog dočeka Nove godine uz Armina van Buurena očekuje još 6 mega partyja uz brojne svjetski poznate DJ i gaming zvijezde.

Za sve njih Autotrans je, kao ponosni sponzor Croatia Winter Music Festivala, osigurao popust na autobusne karte prema Zagrebu za cijelo vrijeme trajanja Festivala. Potrebno je samo u pretraživaču voznog reda na www.autotrans.hr pronaći željenu relaciju i kupiti CWM Festival autobusnu kartu i na taj način ostvariti dodatnih 10% popusta! Uz to, kupnjom karte online ostvaruje se i 5% online popusta!

CWM Festival kartu možeš kupiti već danas za sve polaske prema Zagrebu u razdoblju od 31. prosinca 2016. do 06. siječnja 2017., a vrijedi isključivo uz ulaznicu za festival.

U dnevnom programu će se 2. i 3. siječnja održati Zagreb Gaming Arena – međunarodni gaming turnir na kojem će domaći igrači moći odmjeriti snage sa nekim od najvećih svjetskih gaming zvijezda, educirati se uz najpoznatije regionalne YouTubere i isprobati najnovije igre i tehnologije.

Više informacija o samom festivalu i ulaznicama pronađi na www.croatiawintermusicfestival.com.

autotrans

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content