Anketno istraživanje dio je sociološkog projekta “Vrijednosne orijentacije i društveno djelovanje studenata”

SZSUR

lip 10, 2021

Poštovani/e studenti/ce,

Ovim anonimnim upitnikom želimo saznati vaše stavove o društvenim fenomenima (braku, religiji, politici, migrantima i volontiranju). Anketa je anonimna i dobrovoljna. Rezultati će biti korišteni isključivo u znanstvene svrhe. Molimo Vas da odvojite dio svog slobodnog vremena i iskreno odgovarate na pitanja zaokruživanjem jednog od odgovora kod svakog pitanja.

Postoji 42 pitanja u ovom upitniku.

Informacija o privatnosti
Ovaj upitnik je anoniman.
Zapisi Vaših odgovora ne sadrže informacije preko kojih bi Vas se moglo identificirati, osim ukoliko se to izričito ne traži u anketi. Ukoliko koristite indentifikacijske tokene za pristup ovom upitniku, budite sigurni da token neće biti spremljeni zajedno sa Vašim odgovorima. Tokeni se spremaju u zasebnu bazu podataka i biti će izmjenjeni nakon što završite (ili ne završite) ispunjavanje upitnika. Ne postoji način za povezivanje tokena s danim odgovorima.

Upitniku pristupite ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content