Adventski vlak

SZSUR

pro 7, 2018

HO HO HO – želiš li vikend provesti na Adventu u Zagrebu, popuni obrazac danas 7. prosinca do 19 sati i deset najbržih osvojit će dvije karte za najčarobnije razdoblje u godini. Ako želite pobjeći od svakodnevnog života barem nakratko pridružite nam se u Fun Factory adventskom vlaku. Hrvatske željeznice te daruju.

Do 19:30 ćemo Vas obavijestit jeste li osvojili karte.

Karte se odnose na putovanje SUTRA – 8. prosinca 2018. polazak je u 9:10 sati!

PRIJAVI SE OVDJE

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja. Sveučilište, SZSUR i HŽPP zadržavaju pravo obrade podataka.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content