Otputuj s Autotransom na Advent u Zagrebu

SZSUR

stu 23, 2016

 

Dragi studenti,

Najbolji Advent u Europi, onaj u Zagrebu, i ove će godine, od 26.11.2016. do 08.01.2017.  tisućama blještavih lampica, zvončićima, medenjacima i kuhanim vinom grijati srca mnogobrojnih posjetitelja, a takvo nešto ti i tvoja ekipa sigurno ne želite propustiti.

Autotrans je uveo novu Advent povratnu kartu i zahvaljujući novoj pogodnosti možeš prilagoditi putovanje u Zagreb svojim svakodnevnim obavezama. Što znači da ujutro možeš biti na nastavi, a poslijepodne provesti grickajući slasne medenjake na Adventu u Zagrebu.

Osim toga, uz predočenje Advent povratne karte dobivaš 15% popusta u raznim objektima: hostelu Taban, restoranu Lanterna na Dolcu, Submarine Burger restoranima i slastičarnici The Cookie Factory. I što je najvažnije s Advent povratnom kartom u Zagreb možeš putovati iz svih većih gradova Hrvatske po najpovoljnijim cijenama.

U nastavku ti donosimo neke od najpopularnijih relacija prema Zagrebu i cijene Advent povratnih karata za sve mlađe od 26. godina.

Rijeka – Zagreb već od 68 kn

Karlovac – Zagreb već od 46 kn

Poreč – Zagreb već od 164 kn

Rovinj – Zagreb već od 130 kn

Pula – Zagreb već od 132 kn

Opatija – Zagreb već od 120 kn

Delnice – Zagreb već od 68 kn

Crikvenica – Zagreb već od 92 kn

Novi Vinodolski – Zagreb već od 104 kn

Krk / Malinska – Zagreb već od 126 kn

Baška / Punat – Zagreb već od 138 kn

Cres – Zagreb već od 142 kn

Mali Lošinj / Veli Lošinj – Zagreb već od 178 kn

Ako kartu kupiš online, ostvaruješ i dodatnih 5% popusta!

U gore spomenutim relacijama nema one koja te zanima? Na web stranici www.autotrans.hr u pretraživač upiši željenu relaciju, odaberi povratnu kartu s nazivom Advent i uživaj u brojnim popustima koje ti donosi! Detaljnije informacije pronađi u sklopu ponude Advent u Zagrebu.

logo_autotrans

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content