Wings For Life Run – UNIRI KAMPUS

SZSUR

svi 3, 2024

PREDMET: NAJAVA ZA MEDIJE

Održavanje humanitarne utrke Wings for life world run,  app runRijeka

U nedjelju, 5. svibnja 2024. u s početkom u 13 sati, četvrti put zaredom održava se humanitarna utrka Wings for life run kao app run na riječkom području.

I ove godine domaćin je Sveučilište u Rijeci, a organizatori Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Društvo sportske rekreacije Kvarner. Organizatori pozivaju svih da se priključe ovoj globalnoj utrci kojom se pomaže u traženju lijeka za leđnu moždinu te da kao i svake godine do sada pokažu zajedničku otvorenost i spremnost za pomaganje i podržavanje vrijednih akcija.

Svakim pretrčanim i/ili prohodanim kilometrom pomaže se u prikupljanju sredstava koja omogućuju daljnja istraživanja za pronalazak lijeka protiv ozljede leđne moždine. Pozovite svoje prijatelje, preuzmite „Wings for Life World Run“ aplikaciju i pridružite se ovoj globalnoj humanitarnoj utrci kao dio UNIRI – YUFE ekipe. Ovo je utrka u kojoj svatko trči onoliko koliko može, bez unaprijed postavljene ciljne linije, a svi sudionici na kraju su pobjednici.

Prema svim dosadašnjim pozitivnim iskustvima i ove godine očekuje se uspješnu utrku koja će okupiti studente i studentice, djelatnike i djelatnice Sveučilišta u Rijeci i sve naše drage građane i građanke.

Priključite se UNIRI timu i trčimo svi zajedno na Kampusu!

Još uvijek se stignete prijaviti, a sve upute možete pronaći na stranici https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/locations/rijeka-trsat-kampus.

Start i cilj utrke su na Kampusu te se trči u krug od 700 metra oko studentskog naselja.

Ovu stazu moguće je proći i sa kolicima stoga i sve osobe s invaliditetom mogu sudjelovati.

Ukoliko ste se već prijavili za trčanje putem aplikacije, ne morate ponavljati prijavu, nego možete doći na Kampus gdje vas čeka bogata okrepa i odlična atmosfera uz DJ-a što garantira i dobru zabavu.

Sveučilište u Rijeci i Studentskih zbor za sve sudionike pripremili su i poklon koji se uz startni broj može pokupiti od 11:30 do 12:30 sati ispred Restorana Kampus.

Organizatori obavještavaju da će taj dan od 12 do 17 sati biti zatvorena za promet automobilima ulica Akademika Branka Fučića i ulica dr. sc. Ante Vukasa i Duje Vukasa mole se da u nedjelju ne parkira u navedenim ulicama do 17 sati.

Povedite dobro društvo i trčite zajedno za vrijedan cilj!

Privremena regulacija prometa u ulicama: Ulica akademika Branka Fučića, Ulica dr. sc. Ante Vukasa i dr. sc Duje Vukasa – ograničen pristup automobilima u vrijeme održavanja utrke od 11:00 do 19:00 sati.

Povezane vijesti

Doživite svoju ljetnu filmsku avanturu!

Doživite svoju ljetnu filmsku avanturu!

U ponedjeljak 27. svibnja u 15 sati na Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci stiže ekipa festivala Cinehill, mlađeg brata Motovunskog festivala, predvođena direktorom Igorom Mirkovićem. Oni će riječju i živim slikama predstaviti program ovogodišnjeg...

Prijavi se za volontiranje na UNIRI konferenciji

Prijavi se za volontiranje na UNIRI konferenciji

Drage kolegice i kolege, u potrazi smo za volonterima/volonterkama za konferenciju koja se održava na Kampusu 18. - 21. lipnja. Ukoliko želite biti dio međunarodne konferencije i organizacijskog tima, pozivamo vas da nam se pridružite kao volonteri...

Izabrano novo Predsjedništvo SZPRAVRI!

Izabrano novo Predsjedništvo SZPRAVRI!

U četvrtak 12. listopada održana je 13. sjednica Skupštine Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Rijeci na kojoj je izabrano novo vodstvo Zbora: Predsjednik - Sandro Miličković Potpredsjednik - Stefan Mandić Glavni tajnik - Dino Markić Predstavnik u SZSUR - Patrik...

Share This
Skip to content