Sveučilište u Rijeci & Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2021.” koja će se održati 9. svibnja.

Za sve one koji ne znaju, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na Grobniku i na nebrojeno lokacija diljem svijeta.

S obzirom na to da je karakteristika ove utrke ta da nema ciljne linije uspijeva ju završiti baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko virtualno vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Detaljnije informacije o samoj utrci kao i prijavama za utrku možete pronaći na stranici: https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/locations/cavle-rijeka.

KAKO OSVOJITI BESPLATNU SPORTSKU MAJICU I PRIJEVOZ DO TRKAČE STAZE?

Svoju sportsku majicu i mjesto u autobusu (do popunjenja svih 100 sjedišta u autobusu i sportsku majicu), možete dobiti tako da ispunite obrazac u nastavku i putem istog pošaljete potvrdu uplaćene startnine i potvrdu da ste se prijavili u UNIVERSITY OF RIJEKA – RUNNING TEAM – UNIRI tim te obavezno dođete na stazu Čavle – Rijeka.

KORACI:

  1. Uplatite startninu putem poveznice, ovdje.
  2. Zatim se prijavite u UNIVERSITY OF RIJEKA – RUNNING TEAM – UNIRI tim, putem poveznice, ovdje.
  3. Potom ispunite sljedeći obrazac:

4. O lokaciji preuzimanja majice i polasku autobusa na trkače mjesto bit ćete obaviješteni putem emaila.
5. Ako imate vlastiti prijevoz vidimo se na stazi, a oni koji trebaju prijevoz autobus će kretati u 11:00 sati s Jelačićevog trga i 12:00 s Kampusa (stanica ispred restorana Kampus).

Prvenstvo na prijevoz i majicu imaju studenti Sveučilišta u Rijeci.

U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije i nemogućnosti održavanja trčanja na navedenoj lokaciji, prijevoz neće biti organiziran, a majicu ćete moći preuzeti, obući i trčati na lokaciji po vlastitom izboru.

Prijavite se i pridružite tisućama ljudi diljem svijeta u jedinstvenom startu utrke Wings for Life World Run čiji je cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka. Veselimo se Vašem sudjelovanju!

Za eventualna pitanja slobodno se obratite putem emaila na wfl@sz.uniri.hr.

Share This
Skip to content