Studentski zbor Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizira gostujuće predavanje koje će se održati u subotu, 21. studenog 2020., s početkom u 12:30 sati. Dorian Antešić, univ. bacc. oec., održat će online predavanje za studente Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na temu:

“Prvi koraci u investiranje: mali investitor iz pozicije studenta”.

Predavanje će se održati putem MTeams platforme u sklopu kolegija Javne financije, no otvoreno je za sve zainteresirane. Prijave se vrše klikom ovdje.
Broj prijava je ograničen obzirom na maksimalni kapacitet sudionika na MTeamsu.

Dorian je osnovao blog pod nazivom “Pričajmo o novcu”. Taj financijski blog nastao s misijom financijskog opismenjivanja stanovništva kako bi znali donositi bolje financijske odluke i time unaprijedili svoj život te stvorili bogatstvo za buduće generacije. Više o Dorianu možete potražiti na linku. 

Dorian poručuje: “Iz iskustva znam da je studentima najteže napraviti prve korake u svijet investiranja te će mi to biti i cilj da oni svladaju – koje izvore koristiti za daljnju edukaciju i kako napraviti prvo ulaganje; kako započeti štednju da imaju novca za ulaganje, pravila za olakšati ulaganje, prepoznavanje kakvi smo investitori s obzirom na sklonost riziku, koje brokere koristiti za ulaganje i za kraj nekoliko izvora za daljnju edukaciju.”

Skip to content