Zoom prezentacija – Work&Travel USA program

SZSUR

stu 25, 2021

Agencija IntegralEdu u četvrtak, 2. prosinca u 16 sati održat će prezentaciju o najpopularnijim američkim programima za studente – Work and Travel te Internship USA.

Work&Travel USA program idealna je prilika za odlazak u SAD, upoznavanje nove kulture, stvaranje široke mreže međunarodnih poznanstava i radnih vještina, usavršavanje jezika, ali i prilika za impresivnu ljetnu zaradu koja će vam omogućiti da posjetite sve destinacije u Americi o kojima ste uvijek maštali!

Internship USA omogućuje vam do 14 mjeseci U SAD-u i relevantno radno iskustvo u području karijernog interesa odmah nakon završenog visokog obrazovanja.

Prezentacija će se održati online preko platforme Zoom. Za više informacija kontaktirajte Teu, savjetnicu za Work&Travel USA program, na t.ivanic@integraledu.hr.

Facebook event, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content