Zimski semestar – privremena lista subvencija za ak. god. 2021./2022.

SZSUR

ožu 21, 2022

Drage kolegice i kolege, privremenu listu osoba koje su ostvarile pravo na subvenciju za zimski semestar ak. god. 2021./2022. možete preuzeti ovdje.

Subvencije će biti isplaćene najkasnije u travnju.

Porezni tretman subvencije studenata za smještaj u studentskom domu, ovdje.

Sveučilište u Rijeci u 2021./2022. akademskoj godini dodijelit će najviše 378 subvencija studentima slabijeg socioekonomskog statusa koje će se isplaćivati semestralno za razdoblje od 1. rujna 2021. do 15. srpnja 2022. godine u skladu s kriterijima za dodjelu subvencija koji su sastavni dio ovog poziva, a za što je u proračunu Sveučilište osiguralo sredstva temeljem programskih ugovora i time postalo jedino Sveučilište u Republici Hrvatskoj koje dodatno pored Ministarstva znanosti i obrazovanja subvencionira smještaj studenata te tako olakšava pristup visokom obrazovanju.

Kontakt adresa za nejasnoće i dodatne informacije je subvencija@sz.uniri.hr.

Svi prijavljeni, na email će zaprimiti poruku s lozinkom.

Osobe koji nisu ostvarili pravo na subvenciju, u roku od 8 (osam) dana od objave privremene liste na mrežnim stranicama Sveučilišta mogu poslati elektroničkim putem pisani prigovor na adresu: subvencija@sz.uniri.hr.
U obzir će se uzimati prigovori poslani isključivo s osobne elektroničke adrese vezane za elektronički identitet AAI@EduHr.
Odluka u odgovoru na prigovor je konačna.

Tekst Javnog poziva možete preuzeti ovdje.

Vijesti s objavom Javnog poziva možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta, ovdje.

Povezane vijesti

Share This
Skip to content