Započeo RiBROO kamp za brucoše 2021

SZSUR

ruj 30, 2021

Kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a i vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta.

Organiziran je na način da su studenti podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Brucoše očekuje mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina, te prije svega druženje i zabave s fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje studenata viših godina studija koji svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što očekuje u najboljem razdoblju u životu!

Svaki fakultet za svoje će studente organizirati program koji će u jutarnjim satima biti baziran na posebnom informativnom sadržaju za svaki studij. Cilj ovoga dijela programa jest pružiti najvažnije informacije o onome što sve čeka nakon početka nastave

Također nas očekuje druženje uz iskusno vodstvo koordinatora, a poslije ručka očekuju nas zabavne i sportske aktivnosti nakon kojih slijedi još zabava za opuštanje i bolje upoznavanje!

Svi sudionici su testirani ili imaju odgovarajuću COVID-19 “Putovnicu”, više o kampu na www.ribroo.sz.uniri.hr.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content