YUFE D&I Grants

SZSUR Vijesti

stu 9, 2022

Drage studentice i studenti,

Pozivamo vas na predstavljanje izbora mentoriranih studentskih projekata kojima se promiče različitost i inkluzivne prakse u YUFE savezu (osnaživanjem mladih protiv LGBTIQ nasilja, temama seksualnog pristanka, dekolonizacije kurikuluma, inkluzivni pristupi privlačenju studenata i dr.). 

Ovaj četvrtak, 10. studenog u vremenu od 13:30 – 15:30 održati će se online prezentacija. Poveznica na sastanak je iduća ;  https://maastrichtuniversity.zoom.us/j/97303137782?pwd=QlJxS0tuMnlCSnhJVld2MmhmNEhTQT09.

Njihovi nositelji stipendija radili su na raznolikim temama poput osnaživanja mladih da se bore protiv LGBTIQ+ nasilja, seksualnog pristanka i dekolonizacije kurikuluma. Oni će podijeliti svoja saznanja za koja se nadamo da će vas potaknuti na razmišljanje o koracima koje možete poduzeti za promicanje jednakosti, raznolikosti i inkluzivnosti u svojoj ustanovi.

Više informacija o potporama možete pronaći na web stranici YUFE ovdje YUFE D&I | YUFE.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content