Upitnik za studente i studentice roditelje!

SZSUR

svi 10, 2021

Nastavno na prošlogodišnju inicijativu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci u sklopu koje je 67 studenata roditelja ostvarilo pravo na poklon bon u drogeriji u iznosu od 400,00 kn, obraćamo se studentima i studenticama roditeljima kako bismo ih uključili u procjenu potreba za vrstom dodatne podrške na Sveučilištu u Rijeci.

Ovaj upitnik Ureda za studentski standard Studentskog zbora sastavljen je u okviru aktivnosti koje Studentski zbor i Sveučilište u Rijeci provode s ciljem unaprjeđenja ravnopravnog položaja svih studenata i osiguravanja jednakih mogućnosti za napredovanje kroz i završetak studija na Sveučilištu u Rijeci.

Odgovori i podaci iz upitnika prikupljaju se s ciljem pribavljanja informacija o položaju studenata roditelja kao ranjive skupine i bit će obrađivani isključivo u svrhu unaprjeđenja ravnopravnosti položaja studenata.

Upitniku možete pristupiti ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content