Upitnik za studente i studentice roditelje!

SZSUR

svi 10, 2021

Nastavno na prošlogodišnju inicijativu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci u sklopu koje je 67 studenata roditelja ostvarilo pravo na poklon bon u drogeriji u iznosu od 400,00 kn, obraćamo se studentima i studenticama roditeljima kako bismo ih uključili u procjenu potreba za vrstom dodatne podrške na Sveučilištu u Rijeci.

Ovaj upitnik Ureda za studentski standard Studentskog zbora sastavljen je u okviru aktivnosti koje Studentski zbor i Sveučilište u Rijeci provode s ciljem unaprjeđenja ravnopravnog položaja svih studenata i osiguravanja jednakih mogućnosti za napredovanje kroz i završetak studija na Sveučilištu u Rijeci.

Odgovori i podaci iz upitnika prikupljaju se s ciljem pribavljanja informacija o položaju studenata roditelja kao ranjive skupine i bit će obrađivani isključivo u svrhu unaprjeđenja ravnopravnosti položaja studenata.

Upitniku možete pristupiti ovdje.

Povezane vijesti

Poziv na regionalnu raspravu

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000...

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

Dragi studenti,   Krenule su prijave za EKONOMIJADU & MENADŽERIJADA 2022. koja će se održavati u Budvi 12.-16. svibnja u Vilama Hotela Park (3*).   Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno okupljanje i natjecanje  studenata ekonomskih fakulteta iz...

Share This
Skip to content