Upitnik – Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije

SZSUR

tra 15, 2021

Drage studentice, dragi studenti,

Tijekom posljednjih godinu dana naši su se životi značajno promijenili. Zanima nas kako se nosite sa svim izazovima promjenjive svakodnevice i neizvjesne budućnosti tijekom trajanja pandemije.

Kao što smo vam najavili tijekom prošlog semestra, ponovno vam se obraćamo s molbom da sudjelujete u nastavku istraživanja “Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije” u kojem pratimo funkcioniranje studenata tijekom različitih faza trajanja pandemije. U ovoj fazi istraživanja možete sudjelovati neovisno o tome jeste li se odazvali tijekom ranijih faza ispitivanja. Studente koji su sudjelovali u ispitivanju provedenom tijekom prošlog semestra molimo da ispune podatke o šifri kako bismo mogli povezati prošle i sadašnje podatke, a pri tome osigurati anonimnost. Sudjelovanje u istraživanju u potpunosti je dobrovoljno i anonimno, a odustati možete u bilo kojem trenutku. Rezultati dobiveni ovim istraživanjem pomoći će u kreiranju programa s ciljem olakšavanja prilagodbe na studiranje u izvanrednim situacijama. Ispunjavanje upitnika trajat će oko 10-15 minuta, a na kraju možete pronaći poveznice na korisne savjete za uspješnije nošenje s aktualnom situacijom i uspješnije studiranje.

Pristupanjem upitniku istovremeno izražavate svoj pristanak i potvrđujete da ste informirani da je Vaše sudjelovanje u istraživanju dobrovoljno, da imate pravo odustati u bilo kojem trenutku te da su istraživači obvezni zaštititi tajnost podataka.

Upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://survey.zohopublic.eu/zs/YCB8gq

Zahvaljujemo na vašem vremenu i doprinosu.

Voditeljica istraživačkog tima
prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević (izivcic@ffri.hr)

Povezane vijesti

Poziv na regionalnu raspravu

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000...

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

Dragi studenti,   Krenule su prijave za EKONOMIJADU & MENADŽERIJADA 2022. koja će se održavati u Budvi 12.-16. svibnja u Vilama Hotela Park (3*).   Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno okupljanje i natjecanje  studenata ekonomskih fakulteta iz...

Share This
Skip to content