JAVNI POZIV za dodjelu subvencija za smještaj studentima Sveučilišta u Rijeci u ak. god. 2019./2020.

SZSUR

ruj 2, 2019

Sveučilište u Rijeci u 2019./2020. akademskoj godini dodijelit će najviše 378 subvencija studentima slabijeg socioekonomskog statusa koje će se isplaćivati semestralno za razdoblje od 1. rujna 2019. do 15. srpnja 2020. godine u skladu s kriterijima za dodjelu subvencija koji su sastavni dio ovog poziva, a za što je u proračunu Sveučilište osiguralo 400.000,00 kn i time postalo jedino Sveučilište u Republici Hrvatskoj koje dodatno pored Ministarstva znanosti i obrazovanja subvencionira smještaj studenata te tako olakšava pristup visokom obrazovanju.

Pravo prijave imaju:

Studenti Sveučilišta u Rijeci koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom naselju „TRSAT“ temeljem Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019./2020., a čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna).

Krajnji rok za podnošenje prijave je ponedjeljak, 14. listopad 2019. do 16:00 sati.

Kontakt adresa za nejasnoće i dodatne informacije u vezi je subvencija@sz.uniri.hr.

Tekst Javnog poziva možete preuzeti ovdje.

Obrazac 1 ovdje.

ISPLATA SUBVENCIJA ZA LJETNI SEMESTAR AK. GOD. 2018./2019. bit će izvršena koncem rujna.

Vijest na mrežnim stranicama Sveučilišta možete pronaći ovdje.

Porezni tretman subvencije studenata za smještaj u studentskom domu, ovdje.

Odluka Senata, ovdje.

Odluka Skupštine SZSUR, ovdje.


Vezane vijesti:

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content