STUDENTI I PANDEMIJA: KAKO SMO (PRE)ŽIVJELI?

SZSUR

lis 11, 2021

Pozivamo Vas na

predstavljanje rezultata istraživanja

STUDENTI I PANDEMIJA: KAKO SMO (PRE)ŽIVJELI?

koje će se održati

13. listopada 2021. godine

u hotelu Academia (Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb)

s početkom u 10.00 sati

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je istraživanje o dosegu i utjecaju pandemijskih okolnosti poput online i/ili hibridne nastave, različitih restrikcija u društvenom životu i sl. na iskustvo studiranja u ak. godini 2020./21. Istraživanje odgovara na pitanja:

Kako studenti procjenjuju kvalitetu visokoškolske nastave tijekom pandemije bolesti COVID-19? Koliko su zadovoljni pojedinim aspektima studentskog života? Kako procjenjuju svoje mentalno zdravlje? Kako je pandemija utjecala na brucoše i njihovu prilagodbu visokom obrazovanju?

Događanje će otvoriti prof. dr. sc. Jasmina Havranek, v. d. ravnatelja AZVO-a, te prof. dr. sc. Radovan Fuchs, ministar znanosti i obrazovanja.

Rezultati istraživanja bit će podloga za raspravu na okruglom stolu na kojem će uz prof. dr. sc. Jasminu Havranek i ministra prof. dr. sc. Radovana Fuchsa sudjelovati i prof. dr. sc. Marina Ajduković s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Gabrijela Vidić s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru te Bruna Bandula, predsjednica Studentskog zbora PMF-a Sveučilišta u Zagrebu.

Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na poveznici https://skazvo.azvo.hr/hr/COVID-istrazivanje do utorka 12. listopada 2021. godine do 12.00 sati.

S obzirom na epidemiološku situaciju, broj je sudionika ograničen, a sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu te predočenje valjane COVID potvrde, negativnog PCR-a ili brzog antigenskog testa, ne starijeg od 48 sati prije samog događanja.

Događanje je organizirano u okviru EU projekta SKAZVO.

Program preuzmite ovdje.

Povezane vijesti

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2021./2022.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2021./2022.

Obavještavamo redovite studente Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica da je raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2021./2022. ak. godini. Krajnji rok za podnošenje prijava je petak, 29. listopada 2021. godine do 12:00 sati. Natječaj i obrasci...

Analiza ankete: Nabava društvenih igara

Poštovani studenti i studentice, Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija u period od 08. travnja do 16. travnja 2021. godine proveo je anketu o tome koje društvene igre bi studenti voljeli da se nabave. Rezultati ankete dostupni su na slijedećem linku:...

Share This
Skip to content