STUDENTI I PANDEMIJA: KAKO SMO (PRE)ŽIVJELI?

SZSUR

lis 11, 2021

Pozivamo Vas na

predstavljanje rezultata istraživanja

STUDENTI I PANDEMIJA: KAKO SMO (PRE)ŽIVJELI?

koje će se održati

13. listopada 2021. godine

u hotelu Academia (Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb)

s početkom u 10.00 sati

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je istraživanje o dosegu i utjecaju pandemijskih okolnosti poput online i/ili hibridne nastave, različitih restrikcija u društvenom životu i sl. na iskustvo studiranja u ak. godini 2020./21. Istraživanje odgovara na pitanja:

Kako studenti procjenjuju kvalitetu visokoškolske nastave tijekom pandemije bolesti COVID-19? Koliko su zadovoljni pojedinim aspektima studentskog života? Kako procjenjuju svoje mentalno zdravlje? Kako je pandemija utjecala na brucoše i njihovu prilagodbu visokom obrazovanju?

Događanje će otvoriti prof. dr. sc. Jasmina Havranek, v. d. ravnatelja AZVO-a, te prof. dr. sc. Radovan Fuchs, ministar znanosti i obrazovanja.

Rezultati istraživanja bit će podloga za raspravu na okruglom stolu na kojem će uz prof. dr. sc. Jasminu Havranek i ministra prof. dr. sc. Radovana Fuchsa sudjelovati i prof. dr. sc. Marina Ajduković s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Gabrijela Vidić s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru te Bruna Bandula, predsjednica Studentskog zbora PMF-a Sveučilišta u Zagrebu.

Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na poveznici https://skazvo.azvo.hr/hr/COVID-istrazivanje do utorka 12. listopada 2021. godine do 12.00 sati.

S obzirom na epidemiološku situaciju, broj je sudionika ograničen, a sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu te predočenje valjane COVID potvrde, negativnog PCR-a ili brzog antigenskog testa, ne starijeg od 48 sati prije samog događanja.

Događanje je organizirano u okviru EU projekta SKAZVO.

Program preuzmite ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content