Student si Sveučilišta u Rijeci?! PRIJAVI SE ZA CIJEPLJENJE

SZSUR

kol 24, 2021

Studenti Sveučilišta u Rijeci ovom prilikom imaju se mogućnost prijaviti za cijepljenje u Rijeci.

Ovim putem se možete prijaviti u slučaju da već ranije niste zaprimili poziv na cijepljenje i započeli s cijepljenjem preko drugih modela (npr. studenti medicinskih usmjerenja na kliničkim vježbama, studenti koji će tijekom ljeta raditi u turizmu i dr.), a ako ste započeli postupak cijepljenja po drugom modelu trebate isti i završiti na način kako ste započeli i dogovorili.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Rijeci neovisno o razini studija te redovitom ili izvanrednom statusu studenta kao i studenti na razmjeni (Erasmus i dr.).

Važno!!

Svi prijavljeni bit će kontaktirani od strane Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@student.uniri.hr).

Prilikom prijave obvezni ste dati sljedeće podatke: JMBAG, NAZIV SASTAVNICE, OIB, MBO, VRSTA SMJEŠTAJA (studentski dom ili drugo) te KONTAKT BROJ TELEFONA, a osobno ime i e-mail adresa unose se automatski.

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, mora se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici.

Popis i kontakti LDAP administratora za studente.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content