“Što nakon diplome?” – online panel

SZSUR

ruj 16, 2021

Studentski savjetovališni centar Vas poziva na online panel “Što nakon diplome?” u organizaciji Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci i Grada Rijeke – Odjela gradske uprave za poduzetništvo, koji će se održati 22. rujna 2021. godine od 11:00 do 13:30 sati, putem Zoom platforme.

Tema panela jest zapošljivost mladih pripadnika ranjivih skupina, posebice osoba s invaliditetom. Program panela nalazi se ovdje, a više informacija o istome možete saznati i na Facebook događaju.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave na panel su obavezne, a svoje sudjelovanje možete prijaviti najkasnije do utorka 21. rujna 2021. u 15:00 sati putem poveznice u nastavku: https://forms.gle/biRfv9cFj1eUvjiT8.

Panel se organizira u sklopu mjere „Provođenje promidžbenih i informativnih aktivnosti prema dionicima na tržištu rada usmjerenih na poticanje zapošljavanja mladih, pripadnika ranjivih skupina“ koja se provodi u okviru Akcijskog plana za mlade 2021. Grada Rijeke i redovitih aktivnosti Sveučilišnog savjetovališnog centra.

Radujemo se Vašem dolasku!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content