Rijeka psihologije za Društvo psihologa Sisačko-moslavačke županije

SZSUR

velj 17, 2021

Jeste li znali da pomažući drugima istovremeno gradimo zdrave međuljudske odnose, osjećamo se bolje, zadovoljnije i ispunjenije? Drugim riječima, dobro je birati prosocijalna ponašanja, odnosno činiti dobro! 

Zato Rijeka psihologije, zajednički projekt sveučilišne zajednice, neprofitnog sektora i jedinica lokalne i regionalne samouprave, koji se provodi s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu, osim promocije struke, ima i humanitarni karakter.

U obljetničkoj, desetoj Rijeci psihologije odlučili smo prikupljena sredstva namijeniti kolegicama i kolegama psiholozima iz Društva psihologa Sisačko-moslavačke županije kako bi im omogućili dodatne edukacije. Na ovu odluku potaknula nas je izvanredna situacija koja se dogodila u Banovini, kako kaže i naš kratki promo video.

U humanitarnu akciju možete se uključiti putem donacija na žiro-račun Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci koji se vodi kod Zagrebačke banke (IBAN: HR9123600001101536455, poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija) ili skeniranjem barkoda u potpisu.

Svaka donacija je dragocjena. 

Hvala Vam!

U Tjednu psihologije, od 15. do 21. veljače, posjetite mnogobrojne programske aktivnosti Rijeke psihologije koje se ove godine održavaju i u online okruženju, a i dalje su za sve sudionike potpuno besplatne. Pratite naše mrežne stranice i društvene mreže (FacebookInstagramYoutube) za novosti i detalje, upoznajte se s brojnim spoznajama iz različitih područja psihologije, naučite nešto novo i korisno i svakako podržite naše kolege iz Sisačko-moslavačke županije.

Srdačan pozdrav iz Rijeke!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content