Devetu godinu za redom radionica će se održati u srijedu 30. prosinca 2020. godine s početkom u 11 sati no ovog puta posredstvom Microsoft Teams-a platforme.

Ovisno o broju prijavljenih sudionika, bit ćete podijeljeni u grupe.

Tijek radionice:

I. dio – srijeda 30. prosinac od 11:00 sati do 14:00 sati (o Natječaju, radionica pisanja, pitanja & odgovori)
II. dio – petak 8. siječanj 2021. od 11:00 do 12:00 sati (pitanja & odgovori)

Molimo Vas da se prijavite do utorka u 18:00 sati, no u slučaju da se niste stigli prijaviti možete to učiniti najkasnije do srijede 30. prosinca u 10:00 sati!

Po prijavi ćete biti dodani u tim koji ćemo kreirati putem Microsoft Teams-a

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj SZSUR za financiranje studentskih programa u 2021. godini kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Radionicu radimo kako biste što uspješnije predali projektni prijedlog na Natječaj te da možete postaviti sva pitanja za koja ne znate odgovor.

Broj prijava nije ograničen.

Ako imate već sad pitanja, molimo upišite ih putem obrasca kako bismo se mogli pripremiti.

Prijaviti se možete putem obrasca na poveznici ovdje.

Share This
Skip to content