Provjera statusa studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci

SZSUR

stu 9, 2022

U skladu s člankom 11. Pravilnika o vođenju studentskih udruga i drugih studentskih organizacija (KLASA: 602-04/0801/02, URBROJ: 2170-57-01-08-150 od 8. srpnja 2008. godine), Sveučilište je dužno jednom godišnje provjeravati status registriranih studentskih organizacija studenata, a zastupnik studentske organizacije dužan je dati istinite i cjelovite podatke o organizaciji.

Ako udruga ili organizacija prestane udovoljavati uvjetima iz članka 1. stavka 2. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/2007), Sveučilište će rješenjem ukinuti status studentske udruge ili druge organizacije studenata. Protiv rješenja kojim se status studentske udruge ili druge organizacije studenata ukida dopuštena je žalba Senatu sveučilišta u Rijeci, čija je odluka konačna.

Mole se studentske organizacije da traženo dostave najkasnije do srijede, 23. studenoga 2022., u protivnom će se pokrenuti postupak brisanja studentske organizacije iz registra.

Sve one organizacije koje imaju namjeru prijave na Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima kojeg je raspisao Studentski centar Rijeka, a rok je za prijavu 10. studenoga 2022., molimo da HITNO, a najkasnije sutra 10. studenoga do 12 sati popune navedeni online obrazac i dostave svu potrebnu dokumentaciju putem istog.

Svi zahtjevi predaju se putem https://form.jotform.com/szsur/provjera-podataka-u-registru.

Original dokumentaciju možete poslati poštom ili predati na adresi Sveučilišta u Rijeci – Kampus, Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka, Porta – zgrada odjela uz napomenu za Ured za udruge.

Obrasce možete pronaći na mrežnoj stranici SZSUR https://sz.uniri.hr/dokumenti/.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content