Prilika za izlaganje – javi se

SZSUR

ožu 1, 2021

Na sveučilišnom Kampusu na Trsatu, 2019. godine je u okviru programa Susjedstva Kampus programskog pravca 27 susjedstava, Rijeka 2020 – EPK, postavljeno 10 dvostranih panela.

Od kada su postavljeni, na panelima je uspješno izloženo 12 različitih izložbi, koje su proizašle iz aktivnosti Kampus kreativnog tima (KKT), odnosno profesorica i profesora te studentica i studenata riječkog Sveučilišta.

U 2021. godini Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci nastavlja s radom KKT-a te preuzima koordinaciju panela čiji je izložbeni prostor namijenjen svim dionicima Sveučilišta u Rijeci. Izložbenim panelima, potiče se razmjena znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva. Sve zainteresirane za izlaganje na panelima upućujemo da više informacija pročitaju na SKC mrežnoj stranici.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefona.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content