Priključi se UNIVERSITY OF RIJEKA – RUNNING TEAM – UNIRI timu – Wings for Life World Run

SZSUR

tra 19, 2021

Sveučilište u Rijeci & Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2021.” koja će se održati 9. svibnja.

Za sve one koji ne znaju, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na Grobniku i na nebrojeno lokacija diljem svijeta.

S obzirom na to da je karakteristika ove utrke ta da nema ciljne linije uspijeva ju završiti baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko virtualno vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Za više saznajte putem poveznice, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content