Priključi se UNIVERSITY OF RIJEKA – RUNNING TEAM – UNIRI timu – Wings for Life World Run

SZSUR

tra 19, 2021

Sveučilište u Rijeci & Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2021.” koja će se održati 9. svibnja.

Za sve one koji ne znaju, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na Grobniku i na nebrojeno lokacija diljem svijeta.

S obzirom na to da je karakteristika ove utrke ta da nema ciljne linije uspijeva ju završiti baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko virtualno vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Za više saznajte putem poveznice, ovdje.

Povezane vijesti

Poziv na regionalnu raspravu

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000...

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

Dragi studenti,   Krenule su prijave za EKONOMIJADU & MENADŽERIJADA 2022. koja će se održavati u Budvi 12.-16. svibnja u Vilama Hotela Park (3*).   Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno okupljanje i natjecanje  studenata ekonomskih fakulteta iz...

Share This
Skip to content