Prijave za RiBROO kamp za brucoše 2021 su otvorene!

SZSUR

kol 13, 2021

Još malo i počinje nastava na fakultetima, a kako bi ti prilagodba na studentski život bila što lakša pozivamo te na Kamp za brucoše – RIBROO, na kojemu ćeš kroz druženje sa studentima viših godina studija svoga fakulteta imati priliku saznati sve što ti treba da uspješno kreneš u svijet studiranja!

Dragi brucoši, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i ove vas godine poziva na Kamp za brucoše!

Kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta. Organiziran je na način da ste podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje starijih studenata koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu!

Prijaviti se mogu i studenti viših godina studija.

Kako bi studentski život  započeo na pravi način, na Kampu te očekuju:

– Radionice o učenju, sveučilištu, studentskim poslovima, studentskim razmjenama i dr.
– Sportske aktivnosti
– Rad u timovima podijeljenim po fakultetima i studijima
– Party, druženje i  zabava.

Rok za prijavu je 15. rujan 2021.

Program Kampa, ovdje.

Više o cijelom kampu i prijavama saznajte na www.ribroo.sz.uniri.hr.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content