Prijave za besplatno studiranje u Velikoj Britaniji

SZSUR

lis 18, 2020

Ovom Vas prigodom želimo informirati o mogućnosti BESPLATNOG studiranja u Velikoj Britaniji na UCB-u, jednom od najprestižnijih fakulteta u zemlji i među TOP 100 u svijetu!

Svima Vam je poznato da Ujedinjeno Kraljevstvo uskoro napušta EU (tzv. „BREXIT“) i odluka je Vlade UK da je akademska godina 2020/21 uistinu „zadnji vlak“ koji možete uhvatiti kako biste BESPLATNO studirali u Velikoj Britaniji.

Krajnji rok za Vaše prijave na fakultet je 1.12.2020., a akademska godina 2020/21 i Vaš prvi semestar započinje krajem siječnja 2021.

University College Birmingham (UCB) do 1.12.2020. prima prijave za:

  • višu školu (Foundation Degree, dvogodišnji studij, za koji je dovoljna završena i trogodišnja srednja škola i minimalan prosjek ocjena od 2,5),
  • preddiplomske studije (Bachelor Degree) i
  • diplomske studije  (Master Degree)

Na UCB-u možete birati 27 različitih smjerova s područja financija, ekonomije, turizma, event managementa, edukacije i zdravlja, sporta, ugostiteljstva.. 

Više o smjerovima pročitajte na https://arrivatravel.hr/studiranje-uk/smjerovi-studiranja i na https://www.ucb.ac.uk

​U potpunosti razumijemo Vaše brige s kojima se možete susresti u cjelokupnom procesu i rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje i izraziti svoje profesionalno mišljenje.

Prilagodba na novo okruženje često može biti otežavajuća i iz tog razloga Arriva Travel  – POTPUNO BESPLATNO – nudi studentima pomoć i potporu od odabira željenog smjera, upisa, financiranja te je uz Vas kroz cijelu prvu godinu studiranja na University College Birminghamu putem svog pouzdanog tima koji boravi u Velikoj Britaniji veći dio godine i uvijek je pri ruci studentima.

Sa zadovoljstvom ćemo Vas informirati o apsolutno svim detaljima vezanim uz studiranje na UCB-u, bilo u osobnom kontaktu ili pak online (mailom, Zoom meeting).

Letak preuzmite ovdje.

PDF preuzmite ovdje.

Veselimo se Vašim prijavama!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content