Ovom Vas prigodom želimo informirati o mogućnosti BESPLATNOG studiranja u Velikoj Britaniji na UCB-u, jednom od najprestižnijih fakulteta u zemlji i među TOP 100 u svijetu!

Svima Vam je poznato da Ujedinjeno Kraljevstvo uskoro napušta EU (tzv. „BREXIT“) i odluka je Vlade UK da je akademska godina 2020/21 uistinu „zadnji vlak“ koji možete uhvatiti kako biste BESPLATNO studirali u Velikoj Britaniji.

Krajnji rok za Vaše prijave na fakultet je 1.12.2020., a akademska godina 2020/21 i Vaš prvi semestar započinje krajem siječnja 2021.

University College Birmingham (UCB) do 1.12.2020. prima prijave za:

  • višu školu (Foundation Degree, dvogodišnji studij, za koji je dovoljna završena i trogodišnja srednja škola i minimalan prosjek ocjena od 2,5),
  • preddiplomske studije (Bachelor Degree) i
  • diplomske studije  (Master Degree)

Na UCB-u možete birati 27 različitih smjerova s područja financija, ekonomije, turizma, event managementa, edukacije i zdravlja, sporta, ugostiteljstva.. 

Više o smjerovima pročitajte na https://arrivatravel.hr/studiranje-uk/smjerovi-studiranja i na https://www.ucb.ac.uk

​U potpunosti razumijemo Vaše brige s kojima se možete susresti u cjelokupnom procesu i rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje i izraziti svoje profesionalno mišljenje.

Prilagodba na novo okruženje često može biti otežavajuća i iz tog razloga Arriva Travel  – POTPUNO BESPLATNO – nudi studentima pomoć i potporu od odabira željenog smjera, upisa, financiranja te je uz Vas kroz cijelu prvu godinu studiranja na University College Birminghamu putem svog pouzdanog tima koji boravi u Velikoj Britaniji veći dio godine i uvijek je pri ruci studentima.

Sa zadovoljstvom ćemo Vas informirati o apsolutno svim detaljima vezanim uz studiranje na UCB-u, bilo u osobnom kontaktu ili pak online (mailom, Zoom meeting).

Letak preuzmite ovdje.

PDF preuzmite ovdje.

Veselimo se Vašim prijavama!

Share This
Skip to content