Poziv za volontiranje na Noći istraživača 2022.

SZSUR

ruj 19, 2022

Sveučilište u Rijeci organizira manifestaciju Noć istraživača, koja će se ove godine održati u petak, 30. 9. 2022., u razdoblju od 17 do 22 sata po prvi puta u prostoru Exportdrva na Delti

Ovim putem Sveučilište poziva sve zainteresirane studentice i studente da kao volonteri sudjeluju u pripremi i provedbi Noći istraživača! 

Europska noć istraživača se kao manifestacija tradicionalno provodi svake godine zadnjeg petka u rujnu, u tristotinjak gradova u preko 30 zemalja diljem Europe. Ove će se godine Noć istraživača odvijati i u pet hrvatskih gradova: Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku. 

Cilj Noć istraživača jest na jednostavan i razigran način približiti znanost djeci i mladima te omogućiti svima da na jednu večer postanu istraživači, što je izraženo i projektnim sloganom: Ja istražujem! 

Prijavnicu za volontiranje moguće je ispuniti na poveznici, a same prijave traju do ponedjeljka 26.9. 

Detaljnije o volontiranju te listu volonterskih potreba možete pogledati u tekstu poziva

Više informacija o manifestaciji možete pronaći na jaistrazujem.hr  i uniri.hr te na društvenim mrežama manifestacije i Sveučilišta u Rijeci. 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content