Poziv za prijavu sažetaka: Eurostudents 2021

SZSUR

ožu 26, 2021

Sve se više mladih diljem svijeta uključuje u sustav visokog obrazovanja, ali postoji relativno malo informacija i rasprava o tome što zapravo znači biti student u suvremenom sustavu visokog obrazovanja. Stereotipi o studentima redovito se pojavljuju u medijima, a u zemljama u kojima se naplaćuju visoke školarine često se pretpostavlja da studenti postaju slični potrošačima u svojem pristupu.

Sveučilište u Surreyju organizira dvodnevnu online konferenciju pod nazivom What does it mean to be a contemporary higher education student?, čiji je cilj ispraviti ovaj propust istražujući iskustva suvremenih studenata. Konferenciju organizira istraživački tim projekta Eurostudents (Rachel Brooks, Achala Gupta, Sazana Jayadeva i Anu Lainio) 17. i 18. lipnja 2021.

Rok za dostavu sažetaka (do 500 riječi) je 11. travnja 2021., a sve prijave zaprimaju se na e-adresu surrey.eurostudents@gmail.com. Detaljne informacije nalaze se ovdje.

Povezane vijesti

Poziv na regionalnu raspravu

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000...

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

Dragi studenti,   Krenule su prijave za EKONOMIJADU & MENADŽERIJADA 2022. koja će se održavati u Budvi 12.-16. svibnja u Vilama Hotela Park (3*).   Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno okupljanje i natjecanje  studenata ekonomskih fakulteta iz...

Share This
Skip to content