Poziv na sudjelovanje u istraživanju

SZSUR

ruj 16, 2020

Dragi kolege studenti!

Možda već znate da studenti psihologije moraju tijekom studija provesti nekoliko istraživanja. Vjerojatno najvažnije od njih je istraživanje za naše diplomske radove, za koje nam treba veći broj ispitanika.

Inače se oslanjamo na kolege studente psihologije, no ova epidemiološka situacija uvelike nam je otežala provedbu istraživanja, a time i završetak studija.

Stoga Vas ovim putem pozivamo i molimo da sudjelujete u istraživanju u sklopu naša 2 diplomska rada.

Kolegica i ja mjerimo, po nekima, suprotne konstrukte – mindfulness i lutanje misli, a mjerenje uključuje ispunjavanje jednog upitnika (trajanja oko 10 minuta) te 2 odvojena eksperimenta.

Rezultati su anonimni, a ispunjavanje je preduvjet za eksperimentalni dio istraživanja (stoga je važno da zapamtite šifru pod kojom ste ispunili ovaj upitnik).

Upitnik se nalazi na sljedećem linku: https://forms.gle/RTaGT6mAYmJ9er7A6

Nakon ispunjavanja upitnika, molimo Vas da upišete svoju e-mail adresu u željeni termin (npr. srijeda 17:00 h) kako biste se prijavili za glavni dio istraživanja prvog diplomskog rada. Glavni dio se odrađuje preko videopoziva a traje oko sat vremena, a tablicu s terminima možete pronaći ovdje:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/17eJw0WBNCq9jKJjLjADl-QCMVbqaCP14-_XaRVI-kpA/edit?fbclid=IwAR2LT0t4RTmQgNJ0KfTufWgIe6GLUnkLeaLq60KR9CQ6A6_UkCNNDSKcJtY#gid=0

Eksperiment u sklopu drugog diplomskog rada odvija se uživo, u zgradi Filozofskog fakulteta u Rijeci. Traje 45 minuta, a tablica s terminima se nalazi na linku:

Nakon što se upišete u željene termine, na e-mail adrese ćete dobiti dodatna uputstva za eksperiment.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se javiti na jedan od mailova (tcrvelin@ffri.hr  ili iblaskovic@student.uniri.hr).

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content