Poziv na sudjelovanje u istraživanju “Studenti i pandemija: Kako smo (pre)živjeli?”

SZSUR

ruj 3, 2021

Drage studentice i dragi studenti,

prošlu akademsku godinu obilježili su pandemijski uvjeti i nastava drugačija od one na kakvu su studenti i studentice viših godina naviknuli, a oni prve godine očekivali. Studentski je život poprimio novu sliku te bismo voljeli da dojmove i iskustva podijelite s nama i odgovorite nam kako ste se s danim okolnostima nosili tijekom čitave godine.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi istraživanje o učincima pandemije bolesti COVID-19 na iskustvo studiranja u akademskoj godini 2020./2021. među studentima i studenticama preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih i stručnih studija. Obuhvaća tri segmenta: visokoškolsku nastavu, studentski život i mentalno zdravlje studenata i studentica. Posebna je tematska cjelina posvećena utjecaju pandemije na prijelaz iz sustava srednjeg u visoko obrazovanje i namijenjena je isključivo studentima i studenticama prve godine.

Istraživanje se provodi u svrhu uvida u doseg i utjecaj pandemijskih okolnosti, poput online nastave, socijalne distance i sl. na iskustvo studiranja tijekom čitave akademske godine.

Vaše mišljenje, iskustvo, potrebe i ideje su nam važni, stoga vas ljubazno molimo da do petka, 10. rujna 2021. godine odgovorite na anketni upitnik dostupan na poveznici https://www.azvo.hr/hr/studenti-i-pandemija. Ispunjavanje upitnika traje 10-ak minuta.

Molimo vas da upitnik proslijedite članovima i članicama studentskih zborova i drugim studentima i studenticama za koje smatrate da bi se željeli uključiti u istraživanje.

Unaprijed zahvaljujemo na trudu!

Prof. dr. sc. Jasmina Havranek

v. d. ravnatelja

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content