Poziv na regionalnu raspravu

SZSUR Vijesti

svi 10, 2022

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000 Rijeka).

Opći cilj regionalne rasprave je predstavljanje 8 predloženih smjernica za razvoj javnih politika usmjerenih mladima. Sadržaj smjernica vezan je uz određene teme vezane uz mlade, osobe koje rade s mladima i organizacije civilnog društva koje programski rade s mladima. 

U prvom dijelu rasprave interaktivnim putem će se predstaviti svih 8 smjernica, dok će se u drugom dijelu naglasak staviti na smjernicu kojoj je nositelj Udruga srednjoškolaca Hrvatske – „Stambena sigurnost mladih osoba“.

Broj sudionika/ca je ograničen, a za prijavu je potrebno ispuniti online Prijavnica na raspravu najkasnije do 18.5.2022. godine.

Sudjelovanje na raspravi je besplatno, a sudionicima/cama je osiguran ručak i refundirani troškovi prijevoza.

Rasprave se organiziraju u sklopu projekta „Mreža za aktivaciju mladih“a kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content