Poziv na regionalnu raspravu

SZSUR Vijesti

svi 10, 2022

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000 Rijeka).

Opći cilj regionalne rasprave je predstavljanje 8 predloženih smjernica za razvoj javnih politika usmjerenih mladima. Sadržaj smjernica vezan je uz određene teme vezane uz mlade, osobe koje rade s mladima i organizacije civilnog društva koje programski rade s mladima. 

U prvom dijelu rasprave interaktivnim putem će se predstaviti svih 8 smjernica, dok će se u drugom dijelu naglasak staviti na smjernicu kojoj je nositelj Udruga srednjoškolaca Hrvatske – „Stambena sigurnost mladih osoba“.

Broj sudionika/ca je ograničen, a za prijavu je potrebno ispuniti online Prijavnica na raspravu najkasnije do 18.5.2022. godine.

Sudjelovanje na raspravi je besplatno, a sudionicima/cama je osiguran ručak i refundirani troškovi prijevoza.

Rasprave se organiziraju u sklopu projekta „Mreža za aktivaciju mladih“a kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Povezane vijesti

P.S. Pišimo skupa

P.S. Pišimo skupa

Drage doktorandice i doktorandi! Pozivamo vas na besplatne Zoom susrete doktoranda koje organiziraju doktorandice Nadja Čekolj, Ana Čorić, Jelena Ivelić Telišman i Lucija Sabolić Čutura! Pitate se koji je cilj tih susreta i kako oni mogu biti od pomoći? Prvenstveno,...

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

Dragi studenti,   Krenule su prijave za EKONOMIJADU & MENADŽERIJADA 2022. koja će se održavati u Budvi 12.-16. svibnja u Vilama Hotela Park (3*).   Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno okupljanje i natjecanje  studenata ekonomskih fakulteta iz...

Share This
Skip to content