P.S. Pišimo skupa

SZSUR Vijesti

svi 4, 2022

Drage doktorandice i doktorandi!

Pozivamo vas na besplatne Zoom susrete doktoranda koje organiziraju doktorandice Nadja Čekolj, Ana Čorić, Jelena Ivelić Telišman i Lucija Sabolić Čutura!

Pitate se koji je cilj tih susreta i kako oni mogu biti od pomoći?

Prvenstveno, cilj ovih susreta je osigurati strukturirano vrijeme za rad na doktoratu, to ne mora nužno biti „samo“ pisanje, već to vrijeme možete iskoristiti za rad na analizi podataka, pretraživanje literature, čitanje literature, a ponekad to može biti i „samo“ sređivanje popisa literature – što god ste si zadali za cilj taj dan.

E sad, kako to zapravo izgleda?

Okupimo se u određeno vrijeme, prema rasporedu (vidi ispod), na početku podijelimo jedni s drugima naše ciljeve i zadatke za taj dan i dalje svatko nastavi raditi samostalno. Svaki susret je podijeljen na nekoliko sekcija rada i pauzi, za vrijeme rada predviđeno je da je Zoom soba tiha, da su mikrofoni isključeni kako ne bi bilo ometanja. Sami odlučujete hoćete li ostaviti kameru upaljenu ili ne.

tips&tricks:

⮚ prije susreta kreirajte listu ciljeva i zadataka za svaku sekciju

⮚ osmislite kako ćete se nagraditi kada ispunite zadatke

⮚ unaprijed pripremite hranu, piće i snackove

Kako bismo bili što efikasniji, molimo sve zainteresirane da se prijave ovdje.

Dakle, na linku označite u kojim terminima biste nam se pridružili, a link za susret će biti poslan naknadno na mail. U slučaju da ne možete doći na početak termina, slobodno nam se priključite kasnije.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i zajedno s nama dijeliti i bolne i uspješne trenutke doktoriranja.

Povezane vijesti

Poziv na regionalnu raspravu

Pozivamo vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Rijeci, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, 51000...

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

EKONOMIJADA & MENADŽERIJADA 2022. – BUDVA

Dragi studenti,   Krenule su prijave za EKONOMIJADU & MENADŽERIJADA 2022. koja će se održavati u Budvi 12.-16. svibnja u Vilama Hotela Park (3*).   Ekonomijada je najveće sportsko-edukativno okupljanje i natjecanje  studenata ekonomskih fakulteta iz...

Share This
Skip to content