Obavijest o javnom pozivu i natječajima u tijeku

SZSUR Vijesti

srp 27, 2022

Drage studentice i studenti,

Trenutno je u tijeku Javni poziv za dostavljanje kandidature za članove Domskog odbora. Na Javni poziv se mogu prijaviti svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci. Javni poziv otvoren je do 03. listopada 2022. g. u 23:59:59 sati, a kandidature se dostavljaju putem online obrasca kojem možete pristupiti klikom ovdje. Više informacija o ovom Javnom pozivu možete pročitati ovdje. Budi proaktivan/na i sudjeluj pri donošenju odluka u studentskim domovima!

Također otvorena su i dva natječaja; Natječaj za izbor voditelja ureda pri Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci i Natječaj za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Rijeci i njegova zamjenika. Prijave za oba natječaja se podnose do 3. listopada 2022.godine do 23:59:59 sati. Više o Natječajima pročitajte na njihovim poveznicama.

Zadaci studentskog pravobranitelja su idući : prima pritužbe studenata koje se odnose na njihova prava i raspravljati o njima s nadležnim tijelima fakulteta i Sveučilišta, savjetuje studente o načinu ostvarivanja njihovih prava; može sudjelovati u stegovnim postupcima protiv studenata radi zaštite njihovih prava; brine se za zakonitost rada Studentskoga zbora i zakonitu provedbu studentskih izbora; obavlja druge poslove utvrđene Statutom Sveučilišta i Studentskog zbora Sveučilišta.; voditelj je Ureda Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Rijeci te koordinira rad svih pravobranitelja sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Prijavite se kao voditelj/ica jednog od ureda te ostvarite svoje ideje i projekte vezane uz međunarodnu suradnju, kulturu, udruge, društvene aktivnosti ili studentski standard. Saznajte i naučite kako od ideje do provedbe, kroz planiranje, organizaciju i pronalazak partnera projektom privući što veći broj sudionika te ga uz dobru zabavu privesti kraju.

Pridružite se SZSUR timu i pritom steknite novo iskustvo, upoznajte zanimljive ljude i dobro se zabavite!

Povezane vijesti

Kviz znanja- 04.05.2022.

Nakon tri godine restrikcija uvjetovanih pandemijom, vjerujemo da ste svi željni dobre zabave i novih poznanstava. Vaša želja, naša zapovijed! Pod pokroviteljstvom SZ FZSRI, 4. svibnja 2022. (srijeda) u zgradi našeg Fakulteta održava se Kviz znanja iz kategorija opće...

Share This
Skip to content