NAJAVA NATJEČAJA SZSUR ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROGRAMA U 2021.

SZSUR

lis 21, 2020

Unos prijava u aplikaciju za Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2021. godini planiran je od studenog do prosinca 2020. godine

 

Imaš ideju, a nemaš je kako ostvariti? Ne brini Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i ove godine raspisuje natječaj na koji možeš prijaviti svoju ideju i dobiti sredstva kako bi ostvario ideju.

 A usto ako i ne znaš kako najbolje ostvariti ideju, uskoro se prijavu na radionicu “Od ideje do projekta”  gdje ćemo ti objasniti kako napisati projekt, prijave će biti moguće uskoro.

CILJ NATJEČAJA

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavljuje Natječaj kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSUR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Kako biste se prijavili prvotno je potrebno registrirati se s podatcima po vlastitom nahođenju. Korisnički računi od prošle godine su važeći.

NAPOMENA

Sve studentske organizacije obvezne su prije prijave programa na Natječaj izvršiti promjenu u registru studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci u slučaju da je nastupila promjena u odnosu na ranije stanje (odgovorne osobe i sl.) sukladno Pravilniku o vođenju Registra, ovdje.

Potrebnu dokumentaciju za promjenu podataka u registru molimo da pošaljete na email studentske.organizacije@sz.uniri.hr.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content