Javni poziv studentima roditeljima

SZSUR

tra 1, 2020

Drage kolegice i kolege studenti, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci temeljem provedenog istraživanja vezano za studente koji su ujedno i roditelji, a sve u svrhu realizacije jednokratne financijske pomoći i daljnJih projekata kojima bi se poboljšao studentski standard studenata Sveučilišta u Rijeci prikupio je podatak o 27 studenata koji su roditelji.

Svi prijavljeni ostvarit će pravo na bon u Müller  trgovinama u vrijednosti od 400,00 kn. pod uvjetom da su:
– roditelji (potrebno je priložiti rodni list djeteta)
– studenti Sveučilišta u Rijeci upisani u ak. god. 2019./2020. (potrebno je priložiti, potvrdu o statusu studenta)

Javni poziv možete preuzeti ovdje.

Ukoliko ste student – roditelj, upisan/a na neki od studija na Sveučilištu u Rijeci molimo vas da ispunite obrazac u svrhu ostvarivanja prava na jednokratnu pomoć do ponedjeljka 6. travnja 2020.

VAŽNO!!

Poštovani i dragi svi,

s obzirom na izrazito veći broja prijava na ovaj javni poziv od planiranog broja, a koji je temeljem javnog istraživanja bio utvrđen, do sad je iscrpljen fond koji je osiguran u ovu svrhu iako smo ga uvećali za 25% od broja osoba koje su se uključile u istraživanje, s obzirom na navedeno nažalost smo primorani zatvoriti prijave ranije od planiranog.

U slučaju da uspijemo osigurati dodatna sredstva, kontaktirat ćemo sve koji se od 4. travnja 2020. u 12:00 sati prijave do ponedjeljka 6. travnja 2020. kako bismo osigurali jednokratnu pomoć za sve kako je planirano.

Kako bismo ubuduće mogli pravilno planirati aktivnosti i djelovati, molimo vas da sudjelujete u istraživanjima koja provodimo.


          
Skip to content