Isplaćena jednokratna pomoć studentima s potresima pogođenih područja

SZSUR

tra 20, 2021

Sveučilište u Rijeci temeljem Javnog poziva upućenog studentima s potresima pogođenih područja izvršilo je isplatu tridesetorici studenata u ukupnom iznosu od 105.000,00 kn.

U tijeku je novi Drugi Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima iz potresom pogođenih područja – PREUZMITE

Izjava o točnosti i istinitosti podataka FOND – PREUZMITE

Prijave na Javni poziv zaprimaju se do ponedjeljka 3. svibnja 2021. godine u 12,00 sati.

Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@student.uniri.hr).

Dokumente koje prilažete molimo da imenujte na način da na početku upišete svoje prezime i ime, ​npr. “Peric_Pero_izjava”.

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, mora se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici.

Popis i kontakti LDAP administratora za studente.

NOVO! POREZNI STATUS POMOĆI: Najnovijim dopunama Pravilnika o primjeni općeg poreznog zakona (NN26/2021) pomoći primljene temeljem ovoga Javnog poziva nemaju negativni utjecaj na porezni status studenata i njihovih roditelja/staratelja. Pomoći su neoporezive i ne utječu na porezni status pri ostvarivanju prava roditelja/staratelja na osobni odbitak za studente uzdržavane članove.

Obavijest možete pronaći i na mrežnim stranicama Uniri, ovdje

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content