Društveno odgovorni projekt “Poslovni mindset”

SZSUR

ožu 12, 2021

Večernji list i Poslovni dnevnik pokrenuli su društveno odgovorni projekt namijenjen studentima.

Projekt pod nazivom  „Poslovni mindset“ pokrenut je s ciljem podizanja financijske pismenosti mladih ostvarujući istovremeno priliku da kroz naše platforme progovore o toj temi podržavajući navedeni cilj projekta.

Kroz navedeni projekt studentima se poklanja godinu dana pretplate na digitalno izdanje Poslovnog dnevnika.

Potaknuti istraživanjem prema kojem se više od 70% studenata rijetko ili nikada ne informira o temama vezanima uz financije, a oko 60% njih još uvijek uopće nije upoznato s pojmom financijske pismenosti, poželjeli smo promijeniti tu statistiku.
U suradnji s našim partnerima darujemo godišnju pretplatu na e-izdanje Poslovnog dnevnika te omogućujemo edukaciju mladih kroz video emisije i tribine.

Više o projektu te kako se prijaviti za pretplatu možete provjeriti na linku –
https://www.poslovni.hr/dogadjanja/poslovni-mindset

Vjerujem da b vam bilo interesantno imati digitalnu pretplatu na Poslovni dnevnik te time biti na izvoru poslovnih informacija.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content