Anketa – zadovoljstvo online nastavom – UniRi

SZSUR

tra 6, 2020

Drage kolegice i dragi kolege,

u novonastalim okolnostima sreli smo se s novim načinom organizacije i održavanja nastave – nastave na daljinu. Uvjereni smo kako se većina nas susrela s ovakvim oblikom učenja (formalnog ili neformalnog oblika) tijekom našeg školovanja, ali svjesni smo da ipak u potpunosti održavanje nastave u ovakvom obliku predstavlja izazov za sve nas – za studente, za naše profesore i sve uprave sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pripremio je anketu kako bi ispitali vaša iskustva i zadovoljstvo do sada održanom online nastavi i kako bi mogli ukazati na potrebna poboljšanja po pojedinim sastavnicama, a sve s ciljem održavanja što kvalitetnije nastave u ovim izvanrednim okolnostima.

Ovim putem vas pozivamo da ispunite anketu (do 10. travnja ) i da date svoj osvrt na dosadašnju održanu online nastavu na vašoj sastavnici i tako pomognete da zajedno poboljšamo daljnje iskustvo.

Također, veoma je važno da istaknete i one dobre stvari kako bi dali primjer dobre prakse ostalim sastavnicama i studentima.

#ostanidoma #studenti #onlinenastava #szsur

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content