9. Međunarodni studentski filmski festival

SZSUR Vijesti

stu 23, 2022

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci poziva studentice i studente na 9. Međunarodni studentski filmski festival – STIFF koji se od 24. do 27. studenog odvija u riječkom Art-kinu.

STIFF je satkan od studentskih i debitantskih filmova iz cijeloga svijeta, a riječka publika ima jedinstvenu priliku pogledati sjajan presjek studentskog filmskog stvaralaštva. Uz filmski, pozivamo sve i na sudjelovanje u popratnom programu u Galeriji SKC (OKC Palach, Kružna ulica) na našim radionicama i igrankama, kao i na otvorenju multimedijalne izložbe all GAME no PLAY (ovaj četvrtak od 21 sat, nakon otvorenja filmskog djela programa u Art-kinu (19 sati).

Cijeli festivalski program dostupan je na službenim stranicama Međunarodnog studentskog filmskog festivala, a sudjelovanje na svim programima je besplatno!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content