Ribroo

Prvo ti čestitamo što si postao dio akademske zajednice.

Još malo i počinje nastava na fakultetima, a kako bi ti prilagodba na studentski život bila što lakša pozivamo te na Kamp za brucoše – RIBROO, na kojemu ćeš kroz druženje sa studentima viših godina studija svoga fakulteta imati priliku saznati sve što ti treba da uspješno kreneš u svijet studiranja!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dodatne informacije

Kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta.

Organiziran je na način da ste podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina, te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje starijih studenata koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu!

Svaki fakultet za svoje će studente organizirati program koji će u jutarnjim satima biti baziran na posebnom informativnom sadržaju za svaki studij. Cilj ovoga dijela programa jest da vam pruži najvažnije informacije o onome što vas čeka nakon početka nastave, te vas na najbolji način pripremi za uspješan početak akademske godine. Također ćete se i družiti uz iskusno vodstvo vaših koordinatora, a poslije ručka očekuju vas zabavne i sportske aktivnosti nakon kojih slijedi zabava za opuštanje i bolje upoznavanje!

Ovogodišnji RIBROO – kamp za brucoše organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.

Iako se radi o kampu za brucoše, dobro došli su i studenti viših godina studija kako bi svojim znanjem i iskustvom kroz druženje sa studentima prve godine doprinesli upoznavanju sa studentskim životom.

Gdje i kada?

Ove godine kamp za brucoše održati će se između 23. i 26. rujna 2021. godine na Platku, točnije u Velikom domu Platak. Više o lokaciji pogledajte na službenoj stranici.

Polazak s Jelačićevog trga, 51000 Rijeka u 14 sati, a povratak nakon ručka u nedjelju cca 18:00 sati.

Što je uključeno?

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u smještajnim kapacitetima Studentskog centra Rijeka moći će obaviti useljenje 26. rujna, pod uvjetom da su sudionici Kampa, isto tako studenti koji su smješteni u privatnom smještaju mogu ostvariti noćenje u Studentskom centru Rijeka bez dodatne naknade (potrebno je posebno napomenuti).

Prijevoz

Prijevoz autobusom na relaciji Rijeka – kamp – Rijeka. 

Smještaj

Smještaj – 2 noćenja (puni pansion – dvije večere, dva doručka i ručka)

Zabava

Upad na sva organizirana događanja.

Gradski prijevoz

Plaćeni gradski prijevoz u danom periodu.

Promo materijali

Promo materijali za sudionike kampa u obliku majica, blokova, kemijskih…

Radionice

Radionice o učenju, Sveučilištu, studentskim poslovima, studentskim razmjenama.

Rad u timovima

Rad u timovima podijeljenim po fakultetima i studijima radi boljeg upoznavnja.

Sportske aktivnosti

Sportske aktivnosti koje variraju od stolnog tenisa i nogometa, do odbojke i planinarenja.

Zabava

Party, druženje i zabava za vrijeme svih aktivnosti, ali i za kraj svakog dana.

Što očekivati?

Navedene aktivnisti očekuju te kako bi studentski život započeo na pravi način.

 

Cijena?

Cijena kampa za brucoše iznosi 300,00 kn po sudioniku.

Kamp za brucoše organizira se pod pokroviteljstvom Sveučilišta u Rijeci. Ova cijena pokriva jedan dio troškova. Komercijalna isplativost nije cilj kampa.

Prijave

Ukoliko ti se sve navedeno čini korisno, ali i zabavno molimo te da ispuniš prijavnicu. Imaj u vidu da se prikupljeni podatci obrađuju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Ispunjavanjem obrasca daje se privola u svrhu:

  • organizacije radionica,
  • organizacije kampova,
  • organizacije sportskih natjecanja na Sveučilištu u Rijeci,
  • za izradu statističkih izvještaja.

Osim svrhe za koju je dana privola, prikupljeni osobni podaci se neće koristiti u druge svrhe. Ova izjava se pohranjuje u Sveučilištu u Rijeci – Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.

Potvrđujem da sam upoznat/a da imam pravo odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka.

Odustanak se prijavljuje na ured@sz.uniri.hr, odnosno na za to predviđen način koji je objavljen na mrežnoj stranici SZSUR.

 

Kontakt

Trg Braće Mažuranića 10
51 000 Rijeka
Republika Hrvatska
+385 (0) 51 406 557
ribroo@sz.uniri.hr

Ukoliko imaš dodatna pitanja ili ti nešto nije jasno, a i ako nam se samo želiš javiti slobodno ispuni obrazac ili se javi koristeći ove podatke:

6 + 13 =

Share This
Skip to content