YUFE akademija: Pub kviz i predavanja u povodu Dana Europe

SZSUR

svi 13, 2024

Dragi studenti, drage studentice,

Pozivamo sve studente i studentice na YUFE akademiju, niz događanja za zajednicu – predavanja, panela, izložbi, kvizova i radionica – koja se održavaju online, uživo, na engleskom jeziku ili na lokalnim jezicima deset partnerskih YUFE sveučilišta. Ove se godine Akademija održava u povodu obilježavanja Dana Europe, od 7. do 27. svibnja.

Predavanja u okviru YUFE akademije otvorena su za sve, sudjelovanje je besplatno, a cjelokupni program dostupan na poveznici.

U Rijeci YUFE akademija donosi niz lokalnih događanja  koje Sveučilište u Rijeci organizira u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka, timom Europe Direct Hrvatska, Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci i Klubom mladih Rijeka. Uz dva već održana događanja, očekuje nas još:

ponedjeljak 13. svibnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Rijeka (Art-kvart „Benčić“)

Predavanje Rizici umjetne inteligencije i kako nas štiti pravo EU 

utorak 14. svibnja u 19 sati u Klubu mladih Rijeka (Erazma Bačića 9A)

Pub kviz EuroQuest 

Prijave timova vrše se putem online obrasca.

Riječko sveučilište programu YUFE akademije doprinosi i dvama online događanjima na engleskom jeziku:

Utorak, 14. svibnja, 14:00 h
Predavanje Intercultural communication in the international EMI classroom: Taken for granted or taken into account?

Srijeda, 15. svibnja, 11:30 h

Predavanje Bringing Food into the City? From Farm to Fork 

Prijave na online događanja obavezna su putem Virtualnog kampusa. Načine prijave i detalje događanja na lokalnoj razini pronađite na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanjima YUFE akademije, preporučamo vam prijaviti se u YUFE Student Journey program, što će vam omogućiti pristup akademskim kolegijima, radionicama, stručnoj praksi, jezičnim tečajevima, volonterskim i drugim raznovrsnim aktivnostima na 10 europskih sveučilišta! Prijave za YUFE Student Journey moguće su do 24. svibnja 2024. putem online obrasca. Više – ovdje.

Vidimo se na događanjima! Neka se čuje i vaš glas!

Vaš UNIRI

Povezane vijesti

Doživite svoju ljetnu filmsku avanturu!

Doživite svoju ljetnu filmsku avanturu!

U ponedjeljak 27. svibnja u 15 sati na Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci stiže ekipa festivala Cinehill, mlađeg brata Motovunskog festivala, predvođena direktorom Igorom Mirkovićem. Oni će riječju i živim slikama predstaviti program ovogodišnjeg...

Prijavi se za volontiranje na UNIRI konferenciji

Prijavi se za volontiranje na UNIRI konferenciji

Drage kolegice i kolege, u potrazi smo za volonterima/volonterkama za konferenciju koja se održava na Kampusu 18. - 21. lipnja. Ukoliko želite biti dio međunarodne konferencije i organizacijskog tima, pozivamo vas da nam se pridružite kao volonteri...

Izabrano novo Predsjedništvo SZPRAVRI!

Izabrano novo Predsjedništvo SZPRAVRI!

U četvrtak 12. listopada održana je 13. sjednica Skupštine Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Rijeci na kojoj je izabrano novo vodstvo Zbora: Predsjednik - Sandro Miličković Potpredsjednik - Stefan Mandić Glavni tajnik - Dino Markić Predstavnik u SZSUR - Patrik...

Share This
Skip to content